Savuhormit kannattaa tarkastuttaa

Uudisrakennuksen käyttöönoton yhteydessä
Kiinteistön omistajan vaihtuessa
Säännöllisesti vanhemmissa rakennuksissa

Savu­hormien tarkastus ja korjaus

Olemme valtuutettu tulisija- ja hormitarkastaja

Meillä on Nuohousalan Keskusliitto ry:n kouluttamia, kokeneita ammattitutkinnon suorittaneita nuohoojia. He tekevät erilaisten mittalaitteiden avulla tulisijojen ja savuhormien tarkastuksia. 

Tarkastusprosessi sisältää seuraavat kohteet: savuhormin visuaalinen tarkastus, vuodon mittaus, tulisijan painesuhteiden mittaus, toimintakoe, pintalämpötilojen mittaus, savukaasujen lämpötila, päästöt, hyötysuhde, kattoturvalaitteet sekä raportointi.

Savuhormien korjaus

Tarjoamme kiinteää polttoainetta käyttäviin tulisijojen savuhormien ja ilmahormien korjauksiin massausta. Näin saatte käyttöön tiiviin ja lujempi rakenteisen hormin kuin alkuperäinen muurattu hormi. Massaus ei pienennä hormin pinta-alaa ja sileä pintaisempana vetokin paranee. Massauksen jälkeen suosittelemme piipunhatun asentamista, mikäli sellaista ei ole.

Öljy-, kaasu-, hake- ja pelletti tulisijojen/kattiloiden hormeihin suosittelemme haponkestävää putkitusta. Kovien lämpötilojen johdosta, näin voimme taata huoletonta käyttöä vuosiksi eteenpäin.

Työlle ja tarvikkeille annamme 5 vuoden takuun.
Kysy tarjousta puh. 040 825 9465 tai  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

  • Ennen

  • Jälkeen

VINKKI

"Kotitalousvähennyksen piiriin kuuluvia töitä ovat lämmityskattilan öljypolttimen huollosta, lämmityskattilan puhdistuksesta, lämmityskattilan hyötysuhdemittauksesta ja ilmanvaihtolaitteiden puhdistuksesta, mittauksesta, säätämisestä sekä huollosta aiheutuneet kustannukset."
Lähde vero.fi ->


Nuohous & Ilmastointi Karjalainen Oy, Revontulentie 1, 93600 Kuusamo, puh. 040 825 9465

©Nuohous & Ilmastointi Karjalainen Oy